АРМИРА Хотел & SPA,

Мин. бани, Стара Загора;

04111 2223, 07003 1991

  • Начало
  • Д-р Йордан Гечев – вертебролог
Д-р Йордан Гечев – вертебролог

СПА хотел „Армира” предоставя на своите гости възможност за преглед и консултация при д-р Йордан /Юри/ Гечев – вертебролог /специалист – гръбначни заболявания/, с призната специалност „Физикална и рехабилитационна медицина”.

Автор на първия в България учебник за заболяванията на гръбначния стълб – „Основи на общата вертебрология”, номиниран за „Медицинска книга на 2002 г.”

Д-р Юри Гечев е с над 20 годишен стаж като лекар в специализираната болница за рехабилитация в гр. Павел баня, отначало като ординатор, в последствие като началник отделение. От 2003 г. е управител и собственик на Медицински център „Павел баня” ЕООД.

ИЗВЪРШВА:

Разчитане на рентгенови снимки и други образни изследвания – компютър–томографски и ядрено–магнитни на гръбначния стълб. Консултации и съвети за подходящо лечение, профилактика и двигателен режим при заболявания на гръбначния стълб, дегенеративни ставни заболявания, състояния след счупвания на кости, състояния след поставяне на изкуствени стави, заболявания на периферната нервна система: болки в кръста и по хода на гръбначния стълб, притискане на гръбначно-мозъчни коренчета, ветебро-базиларна недостатъчност  /главоболие, световъртеж, шум в ушите, двойно виждане/ и др.

ПРИЕМЕН ДЕН:
ПОНЕДЕЛНИК ОТ 12.00 ч.

Телефон за записване: 0895 503 670

Бюлетин за новини и промоции