АРМИРА Хотел & SPA,

Мин. бани, Стара Загора;

04111 2223, 07003 1991

COVID 19

COVID19 - Противоепидемични правила при настаняване

За да гарантира Вашата безопасна и спокойна почивка, нашият екип работи усилено за осигуряване на максимално високо ниво на хигиена и дезинфекция. Ще  се отзовем на  вашите нужди по подобаващ и безопасен начин, което да бъде в съответствие с указанията, издадени  от министертвото на туризма и здравеопазването

За гарантиране безопасността на гостите и служителите ни на територията на комплека, екипът на СПА хотел Армира ще се придържа към строги правила:

  • С цел предпазване на здравето на околните Вашата температура ще бъде измерена при влизането Ви в комплекса. Няма да бъдат допускани гости с грипоподобни симптоми.
  • Всички хотелски зони и съоръжения се дезинфекцират регулярно- общи  части, хотелски стаи, ресторант, спа зона и всички други места, на които гостите имат директен контакт.
  • На територията на хотела са поставени дезинфектанти, които са на Ваше разположение денонощно.
  • Всички наши служители преминават през филтър, мерене на температура, проверка на здравословното състояние.
  • Работещите на територия на Хотелски комплекс „Армира“ са преминали обучение във връзка с прилагане на извънредните противоепидемични правила, съобразени с изискванията на заповедите на Министъра на здравеопазването.
  • Бъдете отговорни и спазвайте дистанция от 5 метра както между себе си и останалите гости, служители на хотелски комплекс „Армира“
  • Гостите на хотелски комплекс „Армира“ ще бъдат запознати от нашите служители с текущата противоепидемичната обстановка в страната и района, както и с правилата, които са въведени в комплекса, които се задължават да спазват, което удостоверяват с декларация.

 

 

От хотелския мениджмънт